Οδηγίες χρήσης

Αυτή η αναζήτηση ψάχνει για λέξεις χωρισμένες με κενά, αλλά όχι απαραίτητα ολόκληρες λέξεις. Οι λέξεις μπορεί να είναι μισές από τη μέση και κάτω. Πχ, αν ψάξεις για "φαντ λογοτ" θα σου δώσει άρθρα που περιέχουν "φανταστικός", "φανταστικού", "φανταστική", "λογοτέχνης", "λογοτέχνιδα", "λογοτεχνία", "λογοτεχνίας", "λογοτεχνικού", κτλ. Όσα περιέχουν και τις δύο περιπτώσεις θα εμφανίζονται πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Αυτό είναι καλό για όταν δεν ξέρεις ακριβώς την ορθογραφία μιας λέξης, όταν βαριέσαι να την πληκτρολογήσεις ολόκληρη, ή όταν θέλεις να την πιάσεις σε όλες τις πτώσεις (χρήσιμο για τα ελληνικά). Αν του γράψεις ολόκληρες λέξεις, σου εντοπίζει ακριβώς αυτές. Πχ, αν γράψεις "φανταστικός λογοτέχνης" θα σου βρει όλα τα άρθρα που περιέχουν "φανταστικός" ή "λογοτέχνης" ή και τα δύο. Και όσα περιέχουν και τα δύο θα εμφανιστούν πιο πάνω.
Όλα τα σημεία στίξης (τελείες, κόμματα, παρενθέσεις, κάθετες, κτλ) αγνοούνται και θεωρούνται ως κενά μέσα στην αναζήτηση. Πχ, αν γράψεις "μεγάλος/άνθρωπος", είναι σαν να έχεις γράψει "μεγάλος άνθρωπος".
Αυτή η μέθοδος συνδυάζει την κλασική αναζήτηση των επεξεργαστών κειμένου (όπως MS Word, Libre Office), που αναζητά μέρος φράσης, με την αναζήτηση των δικτυακών μηχανών αναζήτησης που συνήθως ψάχνουν για ολόκληρες λέξεις.